Almanya Vizesi
Amerika Vizesi
Avusturya Vizesi
Belçika Vizesi
Bulgaristan Vizesi
Çek Cumhuriyeti Vizesi

 

İSVİÇRE VİZESİ İÇİN GEREKLİ BELGELER

Ücretli İseniz

  1. 1.Çalıştığınız yerden adınıza işinizi belgeleyen bir yazı ve S.S.K. işe giriş bildirgesi, son 3 aylık maaş bordrosu.
  2. 2.Çalıştığınız iş yerinin Vergi levhası fotokopisi son yıla ait olup işlenmiş olması gerekir.
  3. 3.Oda sicil kayıt sureti ve Faaliyet belgesi fotokopisi. (En fazla üc ay geriye dönük olması gerekir)
  4. 4.İş yerinin imza sirküleri.
  5. 5.Ticari sicil gazetesi.
  6. 6.Şahsınıza ait en az üç ay geriye dönük işlem görmüş ve son halinde seyahat masraflarınızı karşılayacak banka hesap cüzdanı.
  7. 7.Var ise kredi kart ektstreniz ve gayrimenkul tapu fotokopisi.
  8. 8.Evli iseniz evlilik cüzdanı fotokopisi.

İşveren İseniz

  1. 1.Gideceğiniz ülke adına veya ilgili makam’a başlıklı adı altında antetli kağıda vize talep dilekçesi.
  2. 2.İşyeri vergi levhası fotokopisi son yıla ait olup işlenmiş olması gerekir.
  3. 3.Ida sşcşk jayut sureti, faatliyet belgesi fotokopisi. (Son üç aya ait olması gerekir.)
  4. 4.İşyeri imza sirküleri.
  5. 5.Ticari sicil gazete fotokopisi.
  6. 6.Şahsınıza ve varya şirket adına son üç aya ait işlem görmüş son halinde seyahat masraflarınızı karşılayacak miktarda meblağ olan banka hesap cüzdanı. (Bankadan para miktarınızı gösteren yazı kabul edilmemektedir.) Varsa son aya ait kredi kart ekstresi, gayrimenkul tapu fotokopisi vs.
  7. 7.Evli iseniz evlilik cüzdanı fotokopisi.

Emekli İseniz

  1. 1.Emekli kart fotokopisi. (S.S.K. BAĞ-KUR, EMEKLİ SANDIĞI)
  2. 2.Maaş aldığınız banka hesap cüzdanı veya ne kada rmaaş aldığınızı gösteren bankadan bir yazı. (Bankamatik kart fotokopisi geçerli değildir.)
  3. 3.Şahsınıza veya evli iseniz eşinize ait geriye dönük son üç aylık işlem görmüş ve son halinde seyahat masraflarınızı karşılayacak miktarda meblağ olmalıdır.
  4. 4.Varsa gayrimenkul tapu fotokopisi ve son aya ait kredi kart ekstresi(Kredi kartı fotokopisi geçersizdir.)

Öğrenci İseniz

  1. 1.Okuldan öğrenci belgesi.
  2. 2.Öğrenci ailesinin iş ve gelir durumunu gösteren belgeler.(Yukarıdaki maddeleri içeren İşveren,Ücretli,Emekli vs.)
  3. 3.Öğrenci anne ve babası ile gitmiyorsa ailesinden noter tastikli muvaffakatname. Aile bireylerinden herangibiriyle gidiyorsa gitmeyen aile bireyinden noter tastikli muvaffakatname gereklidir.(Çocuk 18 yaşından büyükse noterden muvaffakatnameye gerek yoktur.)

YUKARIDAKİ BELGELER GİDİLECEK ÜLKENİN ELÇİLİĞİNE BAĞLI OLARAK NOTER TASDİKLİ İSTENİLEBİLİR.

NOT:
Gidilecek her ülke için en az 2 adet arka fonu beyaz fotoğraf
Otel ve uçak rezervasyonları
Ticari gidenlerden davetiye
30.000 Euro teminatlı seyahat sigortası
GEREKLİDİR.
Tüm Vize İşlemleriniz İçin Bizi Arayabileceğiniz Telefon Numaralarımız
0 532 314 97 17
0 532 323 95 14
0212 249 10 79

Artık tüm vize işlemlerinizde ödemelerinizi kredi kartınız ile de yapabilirsiniz